IKSO schiet

Leonardo

De eerste graad schiet erop los!

 

Zoals jullie wellicht weten geeft IKSO de leerlingen de kans deel te nemen aan talloze projecten. Een van die projecten is boogschieten.

Dit Leonardo-project wordt begeleid door de legendarische Paul Blancke. Meneer Blancke doet al 10 jaar aan boogschieten. Hij is een echte professional. Hij vindt boogschieten een zodanig toffe activiteit dat hij de microbe heeft overgezet op zijn dochter. Het resultaat is dat Trijn Blancke zich momenteel drievoudig Belgisch kampioen mag noemen.

Een en ander inspireerde meneer Blancke zodat hij het geniale idee had om dit als Leonardo-project voor te stellen. De inschrijvingen in september waren een groot succes. Meer dan 65 leerlingen van de eerste graad waren klaar om de strijd aan te gaan. Hij maakte van de oude zolder in de Nieuwstraat een professionele plaats om te boogschieten. Een arsenaal aan bogen staat klaar … De dappersten onder de leerlingen kunnen hun schoolwerk eventjes van zich afschieten.

 

 

IKSO

Welkom op onze innoverende school, waar leerlingen zich gelukkig voelen en hun talenten volop kunnen ontwikkelen, dankzij aandacht voor diversiteit en aangepaste zorg.

Afbeeldingen