IKSO praat met oud-leerlingen!

Oud-leerlingencafé

Oud-leerlingencafé in IKSO

Oud-leerlingencafé in IKSO!

Beste oud-leerling

 

 

Herinner je je nog amper de namen van je klasgenoten op IKSO? Weet je niet meer hoe die strenge, maar rechtvaardige leerkracht heette? Ben je benieuwd wat er geworden is van het mooiste meisje of die mooie jongen van de klas? Wil je weten wie wat studeert?

 

Dan moeten we daar dringend wat aan doen! Op vrijdag 23 maart 2018 organiseert IKSO een oud-leerlingencafé! Vanaf 20.00u zal meneer Rik enkele oud-leerlingen aan de hand van een interview aan u voorstellen en nadien kunnen jullie naar hartenlust gezellig bijpraten!

 

Alle oud-leerlingen zijn van harte uitgenodigd. Ook oud-leerkrachten en directie worden uitgenodigd.

 

Wij hopen alvast op een talrijke opkomst!

IKSO

Welkom op onze innoverende school, waar leerlingen zich gelukkig voelen en hun talenten volop kunnen ontwikkelen, dankzij aandacht voor diversiteit en aangepaste zorg.

Afbeeldingen