IKSO informeert!

Infoavond studiekeuze

Infoavond studiekeuze

Geachte ouders

Beste leerling

 

Als je in het tweede of vierde jaar zit, is het tijd om een studierichting te kiezen voor de volgend jaar. Deze keuze is niet altijd gemakkelijk en we proberen daarbij te helpen. De verwachtingen en eisen in een volgende graad zijn anders. Er wordt vaak op een andere manier gewerkt en meer zelfstandigheid gevraagd. We willen de leerlingen en ook jullie als ouders graag vertellen wat de volgende graad precies inhoudt.

 

Daarom organiseren we een infoavond op maandag 14/05/2018. Op deze avond geven we algemene informatie over studeren in de tweede/derde graad en we bieden ook infosessies aan per studierichting. In elke sessie wordt een specifieke richting voorgesteld en proberen we duidelijk te maken wat van de leerlingen in elk van die richtingen wordt verwacht. Nadien hebben jullie de kans om vragen te stellen aan de aanwezige leerkrachten, directie en het CLB.

 

We zijn overtuigd van het nut van deze avond en nodigen jullie samen met zoon of dochter graag uit op maandag 14 meiom 19.00 u. (info tweede graad) of 20.00 u. (info derde graad) in de feestzaal van het IKSO in de Middenstraat 10.

 

Met vriendelijke groeten

De directie en het beleidsteam

IKSO

Welkom op onze innoverende school, waar leerlingen zich gelukkig voelen en hun talenten volop kunnen ontwikkelen, dankzij aandacht voor diversiteit en aangepaste zorg.

Afbeeldingen