IKSO sport!

De IKSO 24-uren sportmarathon

De IKSO 24-uren sportmarathon

IKSO leeft! Dat is het minste wat je kan zeggen! Elk jaar komen wij naar buiten met een rijk gevuld evenementenprogramma, waarin we onze leerlingen de kans geven om wat ze in de lessen geleerd hebben in de praktijk te brengen. Ieder jaar zit ons schooljaar boordevol activiteiten. We organiseren een Poëziedag, een XOQuiz, een Muzikale Avond, een toneelopvoering, een eetfestijn, een wereldwinkelontbijt, onze infodagen en IKSO-Run en …: 

Onze IKSO 24-uren sportmarathon

 

DOEL?

We willen de sportmarathon dit jaar gebruiken als kick-off voor een aantal projecten waarmee we de Valier willen steunen. De Valier in Liedekerke is een dientstverleningscentrum voor ongeveer 100 volwassen met een beperking. De Valier kent onder haar bewoners zowel mensen met een aangeboren als mensen met een niet-aangeboren handicap. De Valier streeft ernaar om haar bewoners een warm thuisgevoel te geven.

 

HULP!

We vragen aan elke leerling 2 euro per uur dat ze willen sporten. Indien de leerling 3 uren wil sporten, dan kan dit voor 5 euro. We hebben jullie nodig om ons een duwtje in de rug te geven! Wij hopen dat jullie zo massaal mogelijk komen sporten. Samen maken we er een succes van!

 

WANNEER?

Deze ongeziene 24-uren sportmarathon begint op vrijdag 18 mei (16u) en eindigt op zaterdag 19 mei (16u) in de sportzaal van IKSO (Lindestraat).We hopen van ganser harte dat jullie ons project steunen!

 

Trek je sportieve schoenen aan en steun de Valier!

 

IKSO

Welkom op onze innoverende school, waar leerlingen zich gelukkig voelen en hun talenten volop kunnen ontwikkelen, dankzij aandacht voor diversiteit en aangepaste zorg.

Afbeeldingen