IKSO trekt naar York!

Taalvakantie in York

16 Mei · Alicia Lopez Perez

Off to York!

Hello York

York is een middeleeuwse stad in het noorden van Engeland. Onze 4de jaars bezochten tijdens de paasvakantie dit mooie stadje om hun Engels te verbeteren.
Wij waren benieuwd naar de reacties …

 

Amelie : ” York was een topreis. In het begin was ik wel zenuwachtig omdat we in een gastgezin moesten overnachten, maar alles ging prima! De leukste momenten waren uiteraard de dagactiviteiten, zoals het bezoek in de Minster, De Ghostwalk, de line dancing en natuurlijke de onmisbare eindfuif. Wat ik zeker zal missen is de vrije tijd, de Starbucks waar we elke dag gingen voor school en het shoppen (dat was gewoon zalig!). York is een ervaring die je één keer in je leven moet meemaken! En eerlijk, mijn Engels is er echt beter van geworden. York is een aanrader!

 

Louis : Het was zeer leuk, echt een toffe ervaring. Ik zou het zeker opnieuw doen. Alleen spijtig van het slechte weer, maar dat heeft de sfeer zeker niet beïnvloed. Het is ongetwijfeld een aanrader!
De busrit naar daar vond ik het tofst, en ter plaatse vond ik de line dancing heel leuk om te doen.

 

IKSO

Welkom op onze innoverende school, waar leerlingen zich gelukkig voelen en hun talenten volop kunnen ontwikkelen, dankzij aandacht voor diversiteit en aangepaste zorg.

Afbeeldingen