IKSO leeft

Voilà, onze eerste 'post'

30 jun · Ikso Admin

Voilà, onze eerste ‘post’

 

Voilà, onze eerste ‘post’
En? Wat vind je van onze compleet vernieuwde site? Vanaf volgend schooljaar lees je hier alles over IKSO. Met korte, boeiende en frisse berichten nemen we je helemaal mee in ons kleurrijk ambitieverhaal.

 

Kom regelmatig langs
Zo kunnen jullie, ouders en leerlingen, nog beter van nabij volgen wat er gebeurt op en rond IKSO. We communiceren meer frequent, soms live, soms heet van de naald, soms via een levendige terugblik. Kom dus regelmatig kijken en blijf op de hoogte!

 

Meer beelden
Onze leerlingen zelf zullen de blog up-to-date houden. Tijdens het seminarie ‘Communicatie’ coachen we hen vanaf september om hun journalistieke kwaliteiten volop te ontwikkelen. Nog meer dan vroeger zullen ze daarbij visueel materiaal gebruiken, zoals video-interviews en beeldreportages. Dat maakt deze blog nog een stuk boeiender.

 

Thuis
Verandering is goed, verbetering een must. We vinden het belangrijk dat onze leerlingen helemaal thuis zijn in de digitale wereld. Deze blog is dan ook een logisch vervolg op de vroegere IKSOfoon. We kunnen amper wachten om van start te gaan.

Vanaf september verschijnen hier wekelijks nieuwe berichten.
Tot dan, en intussen … prettige vakantie!