IKSO leeft

IKSO kleurt de eerste schooldag!

Vips

Onze leerlingen werden op de eerste schooldag onthaald als vips. De school is zich bewust van het belang en de waarde van de leerlingen en daarom werden kosten noch moeite gespaard: de rode loper werd uitgerold, twee leerkrachten plaatsten zich aan de poort om de ‘security’ te verzekeren en de leerlingen werd vergast op een receptie met een drankje en een hapje.

 

IKSO in balans

Onze school werkt dit jaar rond het thema ‘IKSO in balans’. Voor leerlingen en opvoedend personeel is het van belang de juiste balans te vinden. Er moet een evenwicht zijn tussen inspanning en ontspanning, tussen lichaam en geest, tussen mogen en moeten, tussen creativiteit en discipline. Daar willen we dit jaar speciaal aandacht aan schenken. Daar willen we de leerlingen in begeleiden.

 

IKSO – Geef kleur aan je ambitie

We pakken dit schooljaar uit met een nieuw logo. We zijn er intussen van overtuigd dat onze leerlingen ambitie hebben en daarom willen we hen uitdagen kleur te geven aan die ambitie. Wij zijn er om iedere leerling de geschikte kleuren te helpen zoeken.

 

Een geslaagd begin

De eerste schooldag was een voltreffer! De sfeer zat goed, het weer was aangenaam en iedereen leek klaar om er een fantastisch jaar van te maken! Dat belooft!