IKSO leeft

Fietspool brengt IKSO-leerlingen veilig naar school!

19 Sep · Ikso Admin

Fietspool brengt IKSO-leerlingen veilig naar school!

 

De eerste keer

De eerstejaarsleerlingen die in Teralfene, Liedekerke of Welle wonen, kunnen twee weken gebruik maken van leerkrachten om hen veilig per fiets naar school te loodsen. Aangezien niet alle leerlingen de weg kennen van hun woonplaats naar de school is dat geen overbodige luxe. De ouders zien de leerlingen met een gerust gemoed vertrekken, de kinderen zijn verlost van overbodige stress en de eerste contacten met de leerkrachten zijn gelegd! Iedereen blij!

 

Fietsvriendelijke school

IKSO probeert al jaren zoveel mogelijk leerlingen en ouders duidelijk te maken dat onze school perfect bereikbaar is met de fiets. Er moeten echt geen drukke verkeersaders worden getrotseerd. De fiets is hét vervoermiddel om gezondheid, plezier en ontspanning te combineren!

Tags:

Category: Innovatie