IKSO scoort

Onze school blijft succesvol

26 sep · Ikso

Leerlingenaantal stijgt opnieuw

 

Katholiek Onderwijs Denderleeuw blijft scoren

In IKSO is het schooljaar 2016-2017 op kruissnelheid gekomen. Met 885 topleerlingen aan de start groeit onze school uit tot één van de grootste in de streek. Dat succes is er niet toevallig. We leggen de lat hoog voor iedereen, ook voor onszelf, en dat zorgt voor een bloeiende en boeiende school waar grote ambities kleur krijgen. Dit vertaalt zich niet alleen in aantallen, maar ook in kwaliteit.

Het onderwijs in Denderleeuw kan bogen op een sterke traditie en de laatste jaren schakelden we samen in een hogere versnelling. In onze scholen bruist het van verfrissende ideeën en moderne onderwijsvormen. De vzw KOD is onbetwistbaar één van de sterkste spelers in de regio, want de scholen KCD, ’t Landuiterke en IKSO tellen samen meer dan 1800 leerlingen.

 

Vlaanderen

Het katholiek onderwijs in Vlaanderen volgt ook dit jaar de trend van Denderleeuw. Dat blijkt uit de recente spoedtelling. Begin september waren in het voltijds katholiek gewoon en buitengewoon basis en middelbaar onderwijs 737 111 leerlingen ingeschreven. Dat zijn er 1638 meer dan vorig jaar.