IKSO sport

Sportdag vijfde jaar

“Heel leuk, maar wel wat koud!”

 

g

De vijfdes vliegen erin!

Vliegeren, teambuilding, surfen, longboarden,… Wat kan je nog meer wensen voor een sportdag? Op 6 oktober 2016 hebben de vijfdejaars de mogelijkheid gekregen om dit allemaal te mogen doen! ’s Morgens zijn ze samen met een aantal leerkrachten met de trein naar de zee vertrokken, Duinbergen. Eenmaal aangekomen in het station van Duinbergen gingen ze te voet voort naar het Anemos, een surfclub. Na de sportdag zijn wij een aantal vijfdes gaan interviewen over deze dag. Er zijn verschillende reacties, hier zijn er een paar van.

 

“ Ik vond de sportdag heel leuk, maar het mocht wel wat warmer zijn. Ik vond kajakken de leukste activiteit van de sportdag. Het muurklimmen was wat minder.” (Gaëlle Muanza – 5EMT)

 

“ Ik vond de teambuilding het leukst. Het vliegeren vond ik saai. Maar het was wel de beste sportdag tot nu toe.” (Wout Van Craenem  – 5HWB)

 

“Het was een zeer leuke sportdag. Surfen was de leukste activiteit, muurklimmen vond ik minder.” (Bryan Iradukunda – 5EMT)

 

“Het raften vond ik het leukst. Het vliegeren was een beetje minder. ” (Berkan Eren – 5EW)

 

“ Ik vond het longboarden het leukst. Het vliegeren vond ik minder leuk. Wel een beetje jammer dat het weer zo slecht was.” (Mathias Vanrampelberg  – 5HWB)

 

“ Ik vond het raften zeer leuk. ” (Delfien Van Nieuwenhove – 5EW)

 

“ Ik vond het zeer leuk, het was goed weer. Ik vond het beachvolleybal en het kajakken het leukste. Ik vond helemaal niets negatief aan de sportdag.” (Meneer Joost – secretariaat )