IKSO loopt

Obstakelrun

19 okt · Matthias Ghysels

IKSO loopt mee!

Hindernissenrun voor teams

Vrijdag 23 september. Iedereen keek ernaar uit. Het was weer tijd voor de jaarlijkse obstakelrun.

 

Klimmen, kruipen en springen, alles was aanwezig. Frank Deboosere had mooi weer beloofd en hij had gelijk. De leerlingen rolden hun mouwen op en verschenen aan de start. Het eerste obstakel dat hun te wachten stond waren ‘de banden’, een onvervalste behendigheidstest. Na wat sluipen onder een net en tal van andere hindernissen werden de leerlingen echt op de proef gesteld. Ze moesten over een muur van 2,5 meter klimmen. Dat kostte heel wat leerlingen heel wat moeite, maar met wat teamwork geraakte iedereen veilig over de muur. Aan de finish zorgden watersproeiers voor een verfrissende douche. Als kers op de taart kreeg iedere deelnemer een appeltje voor de dorst. Er werden geen prijzen verdeeld aan de eindmeet, want deelnemen is belangrijker dan winnen.

 

De leerlingen waren heel blij dat ze hun gedachten konden leegmaken, na een eerste zware maand school. Dit was natuurlijk de bedoeling van deze obstakelrun. Hopelijk worden het volgend jaar weer even fantastisch als dit jaar.

 

Matthias, Nico en Niel

 

Category: Sport