IKSO speelt finale

Finale SVS

IKSO-voetbalteam in finale SVS!

Een halve finale om nooit te vergeten!

Verslag halve finale Don Bosco Zwijnaarde – IKSO Denderleeuw

 

Op 8 februari nam de voetbalploeg van IKSO Denderleeuw het op tegen Don Bosco Zwijnaarde in de halve finale van het SVS.

 

De match begon heftig met hoge druk van de tegenstander, het leek geen gemakkelijke partij te worden. Na een aantal hevige duels werd onze spits Nico geveld, maar de blessure leek niet zo erg. Sebbe en Rayane zorgden voor het aanvallende werk op het middenveld. De grootste kans kwam halverwege de eerste helft via een mooie gekrulde vrije trap van de tegenpartij, Matthias redde de meubelen met een mooie redding. Stand met de rust: 0-0. In de tweede helft kreeg IKSO de betere kansen en kwam het op voorsprong na een lange bal van Rinus. Nico kopte de bal door en Jonathan scoorde. In de laatste minuten viel echter nog een tegendoelpunt via een mooie counter van de tegenpartij.

 

1-1 na 90 minuten. Er moesten dus penalty’s genomen worden. De eerste 3 penalty’s van beide partijen werden gescoord. Matthias haalde de vierde penalty uit de hoek, Sebbe scoorde en IKSO won de penaltyreeks. IKSO speelt dus op 22 februari de finale !

 

De finale vindt plaats op woensdag 22 februari om 14u in de Blaarmeersen – Gent tegen Oudenaarde.
Er wordt opnnieuw een supportersbus ingelegd voor 5 euro per persoon (inschrijven + betalen op het secretariaat).
Schreeuw IKSO naar winst!
https//www.facebook.com/events/1801449693408978??ti=ia