IKSO ontdekt de bergen

Aosta!

De derdejaars zetten de traditie voort!

Al decennialang gaan de derderjaars van het IKSO op avontuur naar het dorpje Ollomont, in de buurt van de grootstad Aosta. Ook dit jaar was het zover. De derdejaars ondernamen een urenlange busreis om deze geweldige traditie van het IKSO voort te zetten. Zelf gingen we op zoektocht om enkele reacties bij elkaar te sprokkelen: 

 

 

* Marie-Angeline Hakorimana (3HW): “Ik vond het heel leuk, maar had wel spijt dat ik niet mee ging naar de top. Zeker een aanrader voor volgende jaren!”

 

* Pauline Vander Gucht(3HW): “ Met je vrienden wandelen door de bergen was superleuk. Ze hebben over een McDonalds gelogen, maar het bleef wel een leuke ervaring.”

 

* Marieke Hemelsoet & Thomas Vandenbergh (3WET): “Aosta was een superleuke ervaring! Glijden van de top was één van mijn favoriete activiteiten. Samen waren wij Miss en Mister Ollomont!”

 

* Arne Badisco(3EC4): “De survivaltocht was de max. We hebben ons rot geamuseerd. Sommige activiteiten klonken saai, maar op een of andere manier waren ze superleuk. Het eten was ook heel lekker.”

 

* Amélie Ncamurwanko (3EC4): “Aosta was heel leuk! De avondactiviteiten waren altijd heel plezant!”

 

* Lars Van Nieuwenhuize: “ Ik was heel verrast toen ze me zeiden dat ik de mol ging spelen, maar ik heb goed nagedacht over mijn grapjes en ze lukten wel meestal. Het was een toffe ervaring.”

 

Kaat Van Cauwenberge