IKSO onderzoekt

Wat kunnen de leerlingen niet laten?

26 mei · Niel Van Schelvergem

V from verslaafd

Omdat IKSO elke leerling als VIP beschouwt, vonden wij het interessant om wat meer over hen te weten te komen . We zijn dus op onderzoek gegaan en hebben aan 50 leerlingen gevraagd wat zij niet kunnen  laten op school. Dit zijn de populairste schoolverslavingen van onze leerlingen…

 

Het is natuurlijk geen verrassing dat sociale media het goed doen, zeker het nu razend populaire Snapchat. Ook IKSO heeft zijn eigen Snapchat! Voeg deze zeker toe (redactie_ikso)!!!

 

Een nieuwe hype op school is “Clash royale”, een spel voor op je smartphone dat kan worden gespeeld tegen en met vrienden. Het spel is zo populair dat er zelfs al een IKSO-clan (groep) is gemaakt: ikso boyzz. Iedereen is vrij om zich erbij aan te sluiten.

 

Gelukkig is het niet al smartphone wat de klok slaat. Er zijn ook leerlingen die fluitend door de gang lopen of hun speeltijd vullen met voetbal in plaats van naar hun gsm te grijpen.