IKSO op de scène!

Totaalspektakel

Er was …, Er is …., Er zal zijn …

IKSO, een sprookje …

De kracht van de leerling, gecombineerd met de kracht van de leraar, maakt een uniek en sterk verbond dat zich exponentieel versterkt. Ons rijk gevuld evenementenprogramma geeft onze leerlingen de kans om wat ze in de lessen geleerd hebben in de praktijk te brengen. Ieder jaar zit ons schooljaar boordevol activiteiten. Wij denken bijvoorbeeld aan onze Muzikale Avond, de Sportmarathon, de XOQuiz, onze infodagen en IKSO-Run, en binnenkort:

 

Ons totaalspektakel ‘Er was…, er is…, er zal zijn…’

 

IKSO kent op het vlak van theater en toneel een rijke traditie en een professionele uitstraling. Elke keer opnieuw mogen wij meer dan 1200 toeschouwers verwelkomen. Wij zijn nu in volle voorbereiding om eind februari en begin maart een schitterende performance af te leveren.

 

Leerlingen van de eerste, de tweede en derde graad, aangevuld met een aantal leerkrachten spelen de ziel uit hun lijf en worden daarbij ondersteund door een uitgebreide technische ploeg van leerkrachten. Muziek, dans, toneel… spektakel verzekerd!

 

Reserveren verplicht: tel. 053/66.60.29 of info@ikso.be