IKSO is fier!

Vier jeugdinternationals uit Ikso!

IKSO geeft uitstekende voorzet voor WK Voetbal 2018!

Op 14 juni wordt met Rusland – Saoedi-Arabië de openingsmatch gespeeld van het WK voetbal 2018. Wij willen niet zo lang wachten en maken graag plaats voor Laura De Neve, Glenn Dillens, Hannes Van Der Bruggen en Elias Van den Borre. Verbonden door het IKSO, het voetbal en de nationale jeugdploegen. Laura, Glenn en Hannes zijn oud-leerlingen. Elias zit momenteel nog op school in 4L5.

 

Laura De Neve (23 jaar) is semiprof, speelde dit seizoen kampioen met RSC Anderlecht, is gewezen jeugdnational en is thans vaste waarde bij de ‘Red Flames’, het nationale vrouwenteam.

Glenn Dillens (48 jaar) is de ‘ouderdomsdeken’ van het viertal, is gewezen jeugdnational en is 17 jaar profvoetballer geweest. Hij speelde voor Koninklijke Beerschot VAC, SK Beveren, Eendracht Aalst en FCV Dender EH.

Hannes Van Der Bruggen (25 jaar) is gewezen jeugdnational en is momenteel profvoetballer en kapitein bij KV Kortrijk. Hij speelde met het eerste elftal van KAA Gent kampioen in het seizoen ’14 – ’15 en won het seizoen daarop, ook met KAA Gent, de supercup.

Elias Van den Borre (15 jaar) is momenteel jeugdnational bij U15, speelt bij KAA Gent waar hij ook deel uitmaakt van Blue White Talent, een selectie van toptalenten.

 
IKSO zendt haar zonen en dochters uit en daar zijn we best fier op! Deze vier topvoetballers eens samenbrengen voor een fijne fotoshoot leek ons de gepaste aftrap van het nakende WK voetbal.