IKSO toont haar tuin!

Opentuindagen in IKSO

Eerste opentuindag voor de IKSO-schooltuin op 3 juni

De ecologische schooltuin van het IKSO zal voor de eerste keer meedoen tijdens de Velt Opentuindagen op zondag 3 juni.

 

 

IKSO is uitermate fier geïnteresseerden van 10 tot 18 uur in de Nieuwstraat te mogen verwelkomen! De leerlingen van onze school zullen met veel plezier uitleg geven over het tuinwerk dat ze verrichten. Bovendien kan u allerlei groenten, kruiden, (eetbare) bloemen, bessen, fruit en kippen bekijken!

De permacultuurtuin bestaat bijna 5 jaar. Leerlingen tussen 12 en 18 jaar kunnen vrijwillig deelnemen aan dit Leonardoproject (een schoolproject dat tal van talenten wil in de vert zetten) en werken hieraan op woensdagnamiddag.

Na afloop kan u genieten van lekker glaasje appelsap of zelfgemaakte vlierbloesemlimonade. Er zal ook een Velt-boekenstand aanwezig zijn, evenals een stand met resterende plantjes uit de tuin.

Tot binnenkort!