IKSO

Sportmarathon

De IKSO-sportmarathon: een succes!

Sommigen onder jullie herinneren het zich misschien nog: vorig schooljaar organiseerde IKSO een sportmarathon ten voordele van ‘De Valier’. Heel wat leerlingen, leerkrachten en sympathisanten namen deel aan één of meerdere activiteiten en amuseerden zich enorm. Allemaal samen zijn we erin geslaagd om 3000 euro in te zamelen. Met dit geld heeft De Valier nieuwe tuinmeubels gekocht en daar waren de bewoners heel erg blij mee:

 

Foto tuinmeubilair IMG_20180704_122910 IMG_20180704_122948-1

 

Voor diegenen die de sportmarathon een geweldige ervaring vonden, hebben wij goed nieuws! Dit schooljaar zal er opnieuw een sportmarathon georganiseerd worden op 17 en 18 mei. Er zijn deze keer ook twee nieuwigheden: de IKSO-run en IKSO-land.

De IKSO-run, die normaal plaatsvindt tijdens de inschrijvingsdagen, zal nu deel uitmaken van de sportmarathon. ‘IKSO-land’ wordt onze eigen versie van het bekende festival Tommorowland.

 

Redenen genoeg dus om zeker deel te nemen! Tot binnenkort!