IKSO steunt!

#steunkousen

#steunkousen op IKSO!

Jeroen uit 4 VV is een leerling met het syndroom van Down. Samen met hem schonk IKSO de Wereld Downsyndroomdag op 21 maart de aandacht die het verdient.

 

#Steunkousen werd via Smartschool gelanceerd voor leerlingen en leerkrachten. Aan iedereen werd gevraagd om voor één keer twee verschillende kousen aan te trekken. Als extra duwtje in de rug organiseerden de klascoach en de kookleerkracht een leuke wedstrijd: de eerste vijftig leerlingen met twee verschillende sokken kregen een beloning.

 

In de voormiddag, tijdens de les voeding, maakten de leerlingen cupcakes en worstenbroodjes.

 

‘s Middags deed Jeroen een sokkencontrole. Er stond een lange wachtrij, wat een succes! De klasgenoten deelden met veel plezier de beloning uit. Jeroen was heel enthousiast. Hij wil altijd verschillende sokken aantrekken want zo zegt hij: “Ik ben voor altijd een specialleken!”

 

Het doet deugd om te zien dat onze school mensen die anders zijn een warm hart toedraagt. Jeroen dankt iedereen die heeft meegedaan!