Meeting Leonardo theaterfestival

Breaking news!

Theaterfestival: nieuwe datum!

Theaterfestival ‘Meeting Leonardo’ verplaatst naar 29 en 30 mei 2020

 

Gezien de crisis rond het coronavirus zijn wij verplicht ons theaterfestival te verplaatsen.

De nieuwe data zijn vrijdag 29 en zaterdag 30 mei. Kaarten zijn beschikbaar en reservaties mogelijk!

 

We hebben nu meer tijd om te repeteren en om ervoor te zorgen dat jullie kunnen genieten van een mooi spektakel dat tot in de puntjes is afgewerkt. We zagen op de repetities al 3 mooie korte toneelstukjes, de liveband swingt op de cosy zolder, de dansers zijn er bijna klaar voor, de preselecties voor de speeches waren een hit bij het talrijk opgekomen testpubliek, het koor zingt prima samen en de poëziewandeling krijgt vorm.

Het wordt vast en zeker een mooi feest na deze uitzonderlijke coronacrisis. We zullen allemaal nood hebben aan een avond ontspanning en het theaterfestival wordt een unieke kans. We drinken achteraf allemaal samen een glas in ons theatercafé.

 

Alle kaarten en reservaties blijven geldig op de nieuwe data.

 

Wij zullen de bestaande reservaties gewoon overzetten naar 29 en 30 mei. Je hoeft hiervoor niets te ondernemen.

 

Wil je je reservatie wijzigen? Geen probleem.

Neem contact met onze reservatieverantwoordelijke, dhr. Joost De Coen via 053 66 60 29 of via mail info@ikso.be. Leerlingen en ouders kunnen dit ook meteen regelen op ons secretariaat of via smartschool.

 

Wie niet kan komen op de nieuwe data kan de kaarten doorgeven aan andere geïnteresseerden. Lukt dit niet, dan kunnen zij terecht op ons secretariaat voor een volledige terugbetaling van de kaarten.

TF nieuwe datum