Proclamatie 6de jaar

Drive-in

IKSO proclameert 6de jaars op unieke wijze

De leerlingen van het 6de jaar van IKSO namen in stijl afscheid van hun dierbare school. Ze kregen een proclamatie die ze nooit zullen vergeten. De ouders waren wat blij om erbij te zijn en met een reuzenscherm, professionele geluidsinstallatie, een goodiebag met een hapje en een drankje, enz. werd het een voltreffer.

   

 

Wegens de coronacrisis moesten de leerlingen van het zesde jaar al een heleboel missen in hun laatste jaar van de humaniora. Er was geen eindejaarsreis, alle uitstappen werden geannuleerd. Ze kregen weken lang livelessen via smartschool. Nadien kwamen ze naar school om les te volgen met een mondmasker. Ze sloten hun laatste jaar af met een examenperiode. Omdat de leerlingen het verdienen, spaarde de school kosten nog moeite om van deze laatste dag een onvergetelijke ervaring te maken.

 

Een schoolcarrière beleef je niet alleen en de steun van ouders is cruciaal. Daarom vond de school het zo belangrijk dat de ouders mee konden genieten van deze mooie avond. Daarom de keuze voor de drive-informule. Het plan hiervoor lag al weken klaar en er werd  op voorhand hard gewerkt om dit in mekaar te boksen. Het resultaat voelde voor iedereen zo warm, zo uniek. Iedereen genoot van de mooie speeches en de muzikale omkadering. De leerlingen brachten topnummers alsof ze al jaren samenspelen en zingen. Wat een kwaliteit, wat een stijl,… “wat een jaar!”.

   
   
   

Een hele crew van medewerkers zorgde voor een veilige omgeving en een coronaproof verloop voor iedereen.

“If there is no road, create it.” Dat heeft het IKSO (binnenkort Leonardo College) waargemaakt. En dan nog vooral: “If there is no road, we create it!”